İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

BAYMAK, KALİTEYİ TERCİH EDEN GAYRİMENKUL ŞİRKETLERİNİN İLK ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

İklimlendirme sektörünün lider şirketi Baymak, ülke ekonomisinde büyük bir paya sahip olan gayrimenkul sektörünün en önemli iş ortağı olarak faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Isıtma ve soğutma sektöründeki geniş ürün portföyü, enerji verimliliği sağlayan çözümleri ve kaliteli üretimiyle gayrimenkul şirketlerinin ilk tercihi olan Baymak, son olarak Isparta’da yapımı süren Kule 246 Projesi’nde Yalçın Baysan Grup’un iklimlendirme çözüm ortağı oldu. 

 

Son yıllarda hızla gelişen ve büyüyen Isparta’nın konut sektörüne yeni bir soluk getiren Kule 246 Projesi bünyesinde kullanılacak tüm iklimlendirme cihaz ve çözümlerinin yanı sıra su teknolojileri ihtiyacı için de Baymak markası tercih edildi. Yalçın Baysan Grup tarafından geliştirilen Kule 246 Projesi, 736 adet daire ve 10 iş yerinden oluşuyor. Kentin en gözde lokasyonlarından birinde yükselen proje; 18 adet 1+0, 278 adet1+1, 88 adet2+1, 337 adet 3+1, 15 adet 4+1 daire ve 10 adet iş yerinin yanı sıra spor salonları, çocuk kulübü, SPA merkezi gibi çeşitli sosyal donatılardan oluşuyor. 

 

Baymak, Eylül 2021 ‘de projenin birinci etabı kapsamında 830 mt panel radyatör, 21 adet Dab pompa, 3 takım hidrofor ve 12 adet Lectus kazan satışı gerçekleştirdi. Ocak 2022’de ise projenin ikinci etabı için 27 Lectus kazan, 645 mt panel raydatör, 6 takım hidrofor ve 43 adet Dab pompanın teslimatı yapıldı. Kule 246 Projesi’nin mühendislik dizayn ve taahhüt işlemleri Baymak Isparta bayisi Metod Proje Mühendislik firması tarafından yürütülmüştür. 

 

Baymak’ın sadece büyük kentler değil, Anadolu’nun birçok yerinde hayata geçirilen ve devam etmekte olan projelerin çözüm ortağı olarak tercih edildiğini söyleyen Baymak Mak. San. Tic. A.Ş. Pazarlama Direktörü Ufuk Berber, “Gayrimenkul şirketleri tarafından tercih edilmemizin bir çok nedeni var. Geniş ürün yelpazemiz sayesinde en küçük konuttan büyük sitelere kadar her türlü ihtiyaca yanıt verebilecek bir ürün gamımız var. Ayrıca hem kalitemizle hem de enerji verimliliği sağlayan ürünlerimizle proje geliştiriciler için çok önemli avantajlar sağlıyoruz” dedi. Ufuk Berber “Kule 246 Projesi örneğinde olduğu gibi büyük projelerde her iki tarafın birbirinin ihtiyacını çok iyi anlaması gerekiyor. Biz öncelikle projeyi inceliyor ve ihtiyaçlarını anlıyoruz. Bu süreçte müşterimizle birlikte çalışarak onlara özel butik çözümler geliştiriyor, böylece projelere değer katıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-