İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

PA-FLEX KAUÇUK 2022 YILINA YOĞUN BAŞLANGIÇ YAPTI

2022 yılına ihracat sektöründe ağırlıklı olmak üzere yoğun bir tempoda giren Pa-Flex Kauçuk yurtiçi ve dışındaki mevcut bayileriyle  anlaşmalarını yenilemiş, yeni satış kanallarını oluşturmuş ve yıla hazır bir şekilde start vermiştir. Beklenenin aksine pandemi sürecinde üretim kapasitesi ve satış grafiğini yükseltmiş olan Pa-Flex Kauçuk yeni yatırımlar ve çalışma ortaklarıyla pazardaki hedefini büyütmüş, bölge ülkelerde de alanında öncü markalardan olma yolunda ilerlemektedir. Pa-Flex, %100 yerli üretici olmanın gururu ile çıktığı bu yolda zorlu koşullara rağmen hedeflerinin üzerine çıkmış olmak başarısının somut göstergesi olmuştur. Pa-Flex, başarısının perçinlendiği  en önemli etkenlerden biri olan yeni yatırım / projelerin de içinde olmaya devam ediyor. Ürün ve markanın sektörde kabul gördüğü, en başarılı reklam çalışmasını gerçekleştirdiği  büyük ve prestijli projelerde HVAC grubunun  tercih edilen yalıtım markası oldu.

 

Bu prestijli projelerden birisi de DAP YAPI ve Eltes İnşaat ortaklığında inşaası tamamlanmak üzere olan Çekmeköy Ormanköy konut projesi. Karma yapı tarzında tasarlanan projede konutlar 5 katlı olup toplamda 200.000m2 alan üzerine yapılmıştır. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tiplerinde 392 daire ve 70 mağazanın yer aldığı proje doğa ile iç içe bir yaşam sunmakta. Proje içerisinde sosyal alanlar, çocuk parkları ve kapalı-açık otopark yapıları da yer almakta. Satışları devam eden projenin 2023 yılında teslimi düşünülmekte. Pa-Flex kauçuk boru ürünleri ortak mahallerde, kapalı otopark ve mağazalarda yer alan mekanik tesisat ısıtma-sogutma ve sıhhi borular üzerine yalıtım amaçlı uygulanmıştır. Teknik şartnamalere uygun kalite özellikleri ile Pa-Flex kauçuk boru ürünleri yüksek mukavemeti, yoğusma önleyici yapısı ve yüksek ısıya dayanımı ile konut projelerinin tercihi olmaktadır.

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-