İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

ZONGULDAK ON TEMMUZ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNDE KULLANILACAK FANLARI AIRONN ÜRETİYOR

Emlak Konut GYO’nun 71 milyon 561 bin TL bedele sahip Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yenilenen modern konutların yanı sıra, kıyı düzenlemesiyle bütünleşen lavuar alanı, meydanı ve millet bahçesi ile Zonguldak yepyeni bir çehreye kavuşacak.

 

Bu projede yer alan kapalı otopark alanlarında yangın güvenliği ve günlük havalandırma ihtiyacı Aironn jetfan sistemleriyle sağlanacak. Bir jet fan sistemi ekipman olarak ana egzoz fanlarından, egzoz şaftlarından, taze hava anlarından, jet fanlardan, CO detektör sistemi, duman veya ısı detektör sistemi, duman damperleri, taze hava damperleri ve ana kontrol panolarından oluşur. Yangın anında oluşan dumanın belirli bir bölgede hapsedilmesini amaçlayan bu sistemler, insanların kaçışları esnasında hayatta kalabilmelerini sağlayacak hava koşullarını ve daha sonra yangına müdahale için olay yerine gelen itfaiyenin yangın noktasına uygun şartlarda ulaşmasını sağlamak için tasarlanır. Bir başka deyişle bir yangın esnasında kusursuz çalışıyor olmaları, yaşamsal önem taşır. Bu nedenle bir uzmanlık alanı olarak değerlendirilmektedir. Yine bu nedenle, Aironn A.Ş.’nin 18.000.000 metrekareyi aşan otopark referansı bulunuyor.

 

Aironn A.Ş., otopark havalandırma sistemlerinin yanı sıra; Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesinin tüm fanlarının da tedarikçisi. Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında, tüm alanlarda havalandırma ihtiyacı Aironn tarafından karşılanacak.

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-