İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

PA-FLEX KAUÇUK YENİ PROJELERİN HVAC YALITIM MARKASI

Pa-Flex Kasım ayında yine yurtiçi ve yurtdışında önemli projelere kauçuk yalıtım ürünlerimiyle katkıda bulundu. Bunlardan bir tanesi Arnavutköy’de inşaası tamamlanmak üzere olan Hampton by Hilton oteli.

Global otel zinciri Hilton, Türkiye’de 4 yeni otel açacağını duyurmuştu. Şanlıurfa, Balıkesir, Tekirdağ-Çerkezköy ve İstanbul-Arnavutköy’de kurulacak oteller, üst segmentte DoubleTree by Hilton, orta segmentte Hampton by Hilton ve Hilton Garden Inn markalarıyla faaliyet gösterecek. Hampton by Hilton Arnavutköy İstanbul’un hızla gelişen ilçesi Arnavutköy’de açılacak. İstanbul Havalimanı’ndan yalnızca 6 km uzaklıkta olan otel havalimanına direkt metro hattıyla bağlanacak. 200 odalı orta segmentteki otelde bir iş merkezi, bir spor salonu, iki de toplantı salonu planlanırken merkezi havalandırma ve ısıtma sistemlerinde Pa-Flex marka, düşük ısı iletkenliği sağlayan, darbelere dayanımlı kauçuk levha ve boruları tercih edilmiştir.

Bölge ülkelerde de rağbet gören Pa-Flex kauçuklarının kullanıldığı bir diğer proje Özbekistan’da devam eden Tashkent City Lot 2 projesi. Türk taahhüt firmaları tarafından anahtar teslimi olarak yapımı gerçekleşen avm projesi 54.000 m2 alanda,5 bloktan oluşan ofis ve konut ile birlikte planlanmıştır.Yüksek yoğunluklu yapışkan laminasyonlu kauçuk levhalarımız avm otoparkı ve ortak mahal havalandırma kanallarında uygulanmıştır.

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-