İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

KONUT PROJELERİNDE PA-FLEX KAUÇUK TERCİHİ

Çok başarılı bir fuar etkinliği geçiren Pa-Flex, bir yandan da önemli projelere ürünleriyle katkı sağlamaya devam ediyor. Son dönem yaşam alanları projelerinde, yatırımcı ve uygulama firmalarına levha ve boru tipi kauçuk izolasyon ürünleriyle HVAC sistemlerinde yalıtım, tasarruf ve ekonomi sağlıyor.

 

Bu değerli projelerden ilki İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde, Tem otobanının  hemen yanında yükselen Tem Avrasya Konutları projesidir. Pa-Flex’in hem kauçuk levha hem de boru ürünlerinin kullanıldığı proje Fuzul Yapı tarafından TOKİ güvencesi ile geliştirilmektedir. 18.621 m2 alan üzerinde 612 konut olarak tasarlanan proje 17 ve 18 katlı 6 bloktan oluşmakta. 82 m2 - 201 m2 arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Ayrıca 32 derslikli lise, 702 m2 inşaat alanına sahip spor salonu ve 171 m2 alanda inşa edilen Cami ve Şadırvanı bünyesinde barındırmakta. İzmir Bayraklı’da yapımına başlanan, 1 yıl sonunda teslimi planlanan ve Rönesans İnşaat-TOKİ işbirliği ile yapılan konut projelerinde, Pa-Flex’in ısıtma-soğutma sistemlerinde boru yalıtımları, dükkan ve otopark gibi ortak mahallerin havalandırma kanalları yalıtımında ise levha tipi ürünleri tercih edilmiştir. 910 konut ve 132 dükkandan oluşacak projeye kaliteli ürün ve hizmet anlayışına bağlı olarak uygun fiyatlarıyla da katkı sunuyor.

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-