İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

PA-FLEX KAUÇUK HER YERDE

Yılın sonuna yaklaştığımız bugünlerde Pa-flex kauçuk, işlerine hız kesmeden devam etmenin haklı gururunu yaşıyor. Yurtdışında Pa-Flex markasının tanınması ve bunun sonucunda ürüne talebin artmasına rağmen yurtiçi ve yurtdışı bayi ve projelerine mümkün olan en kısa sürede cevap veriyor. Pa-Flex, üretim prosesini geliştirilmesi, hammadde stoğunun daima yeterli seviyede bulunması, hızlı reaksiyon ve hareket kabiliyeti sayesinde devam eden bir çok projede tedarikçi marka oldu.

 

Elastomerik kauçuk köpükten levha ve boru tipi izolasyon ürünleriyle katkı sağladığı projelerden biri Bodrum’da devam eden Voyage Torba Hotel şantiyesidir. Class 0 yangın dayanımı,yüksek buhar difüzyon direnci ve darbelere karşı esnek ve güçlü yapısı ile tercih edilen Pa-Flex ürünlerinin kullanıldığı Voyage Torba projesi 33.000 m2 üzerine inşaa edilecek olup Aralık 2019’da başlayan çalışmanın sonlarına gelindi. ETS GRUP bünyesinde bulunan proje kapsamında 76 Oda, Alakartlar sokağı, Ana restaurant, Ana mutfak, Fitness, Gece kulubü ve diğer ortak yaşam alanları yer almakta. Ortak yaşam alanları, otopark ve ana mutfak gibi merkezi havalandırma bulunan mahallerde kanal izolasyon levhaları kullanıldı. Diğer alanların klima hatlarında ve tesisat borularında Pa-Flex kauçuk boru ürünleri tatbik edildi.

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-