İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

ASHRAE YENİ GLOBAL GENEL MERKEZ BİNASINA AFS’DEN DESTEK

AFS Boru, Amerika’da ASHRAE yeni global genel merkez bina projesine hava kanalları sağlayarak destek oldu.
 
1894 yılında kurulan ASHRAE (American Society of Heating Refrigerating and Air Conditioning Engineers); ısıtma, havalandırma, iklimlendirme, soğutma ve ilgili alanlarda çalışmalar yürüterek insanlığa hizmet etmeye kendini adamış uluslararası bir dernektir. ASHRAE, yapılarda kullanılan en yeni ve en son teknoloji HVAC&R ekipmanlarının vitrini olmak için iki katlı, 6.200 metrekarelik bir binayı renove ediyor. Lider hava kanalı üreticisi ve 78 ülkeye havalandırma ürünleri ihracatçısı AFS, inşa sürecinde projenin hava kanallarını sağlayarak ASHRAE’e destek oldu.
 
Dünyada kendi Ar-Ge programına sahip olan nadir derneklerden biri olan ASHRAE’in özellikle geliştirdiği teknik standartlar ve tasarım kriterleri tüm dünyada en üst düzeyde kabul görüyor. Değişen ve gelişen şartlara göre, belirli sürelerle gözden geçirilen ve yeniden yayımlanan bu standartlar, ilgili alanda çalışan mekanik tesisat mühendisleri ve müteahhitleri, mimarlar, danışman mühendisler, özel ve kamusal kurum ve kuruluşlar  tarafından çok yakından takip ediliyor. 
 
AFS Genel Müdürü Zeki POYRAZ:” Yaklaşık 56.000’in üzerinde üyesi bulunan ASHRAE, teknik seminerleri ve workshopları ile bilgi ve tecrübelerin global olarak paylaşılmasını sağlamasının yanı sıra üyelerine ihtiyaç duyduğu teknik bilgiyi sunarak, HVAC&R için standartlar ve teknik ilkeler oluşturuyor. ASHRAE kurulduğu günden itibaren, bina iklimlendirmesi ısıl konfor, iç hava kalitesi, binalarda enerji verimliliği, yeşil bina standartları,  üzerine düzenlediği kurslar, seminerler, kongreler, yayımladığı kitaplar vasıtasıyla bu alana yön vermiştir. Ayrıca HVAC&R profesyonelleri için sürekli eğitim ve iletişim ağı sağlıyor. Sektörümüzde bu kadar önemli rol oynayan uluslararası meslek kuruluşuna bu süreçte destek vermek vazifemiz. Bu desteğimiz kapsamında ayrıca Amerika’daki yeni global genel merkez binasında bir toplantı salonu “AFS Meeting Room” olarak adlandırılacak.” dedi.
 
 

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-