İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

FRASCOLD YENİ MAGNETIC SERİSİNİ SUNUYOR

Frascold, özellikle kısmi yükler altında en iyi enerji performansını sağlayan yenilikçi IPM (İç Mekanda Kalıcı Mıknatıs) motorlara sahip kompakt vidalı kompresörler serisi olan Magnetic'i Chillventa 2022'de piyasaya sürdü.

 

SEER, SEPR ve SCOP yönetmelikleri tarafından belirlenen katı standartları karşılamak üzere tasarlanan seri, konfor sektörü ve ısı pompaları ve proses soğutmalı uygulamalar için ideal seçimdir. Magnetic, 170 ile 310 HP arasında değişen 5 modeli sayesinde, 137 m³/h ile 1.054 m³/h arasında hacimsel yer değiştirme için geniş bir soğutma kapasitesi yelpazesi sunar.

 

Manyetik hattın kalbinde, elektrik rotorunda mıknatıslar bulunan eş zamanlı motor bulunur, böylece yüksek soğutma kapasiteleri için daha doğru hız kontrolü sağlanır. IPM motorlarını seçmenin ek bir yararı daha yüksek enerji tasarrufu sağlayan güç tüketimindeki önemli azalmadır.

 

Serinin ana odak noktası güvenilirlik, basitlik ve esnekliğin yanı sıra her türlü sistemle entegrasyondur. Bu karmaşık sistem çözümlerine ihtiyaç duymadan Tier 2 standartlarına ulaşmayı mümkün kılar.

 

Kompresörler farklı çalışma koşullarına uyum sağlarken yüksek performansı garanti eden entegre 2 seviyeli Vi kontrol sistemi ile donatılmıştır.

 

Frascold, amonyak için yenilikçi yarı hermetik vidalı kompresörü piyasaya sürdü

Yeni ALÜMİNYUM vidalı kompresör serisi, Chillventa 2022'de görücüye çıkarak amonyak ile kullanım için özel olarak tasarlanmış ve mükemmel uzun vadeli operasyonlar sağlayan devrim niteliğindeki alüminyum sargılı dahili motorunu sergileyecek. Yenilikçi bir dizi yüksek verimli yarı hermetik kompresör, eksenel contayı ortadan kaldırarak tamamen sızdırmaz hale getirildi ve böylece amonyak tarafından garanti edilen daha fazla güvenlik ve çevresel sürdürülebilirlik sağladı.

 

Yenilikçi seri amonyak kullanımı sayesinde çevreye saygı, maksimum performans ve enerji verimliliğinin, sıfır GWP'li doğal bir soğutucu akışkanın, 1 ODP'nin ve en iyi soğutma kapasitesinin mükemmel birleşimidir.

 

Yeni modellerin kompakt tasarımı ve azaltılmış ağırlığı, daha az yer kaplaması ve ultra düşük gürültü seviyeleri ile daha fazla soğutma kapasitesi sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır.

 

İnverter tahrikli sabit mıknatıslı motorlarla donatılmış yeni kompresörler kapasitede daha fazla varyasyona izin verirken, optimum uzun vadeli çalışmayı ve ayar aralığı boyunca artan verimliliği garanti ederek endüstriyel ve proses çözümleri için mükemmel seçimdir.

 

Frascold ve yüksek sıcaklıkta çalışma için devrim niteliğindeki ATEX sertifikalı piston serisi

Soğutma ve iklimlendirme endüstrisi, özellikle Avrupa Birliği'nin Yeşil Mutabakatında karbondan arındırma ve enerji verimliliği için belirlenen anahtar uluslararası hedeflere ulaşılmasında artık çok önemli bir role sahip. Hala geleneksel sistemlere aşırı derecede odaklanan bir endüstriyi yenilemek için bir hız değişikliği gerekiyor. Bu nedenle Frascold, son teknoloji sistemlerin devam eden gelişimi ve tanıtımı üzerinde çalışıyor.

 

Bu amaçla Frascold, Chillventa 2022'de R601a (izopentan) doğal soğutucu ile kullanılabilen ve 160 °C'ye kadar yoğuşma sıcaklıklarına ulaşmak için mükemmel olan yeni yüksek sıcaklık ATEX sertifikalı pistonlu kompresörlerinin galasını yapacak.

 

Seri kademeli olarak veya atık ısı geri kazanımı yoluyla kullanılabilir ve tüm sürdürülebilir kalkınma hedeflerini karşılarken, yüksek sıcaklıklı ısı pompaları gibi endüstriyel sektördeki en yeni ve en yenilikçi trendler için mükemmel bir çözümdür.

 

Seri, kategori 3 (bölge 2 - potansiyel olarak patlayıcı olarak sınıflandırılan alan) ve G'de kullanım için ATEX sertifikası ile birlikte gelir, bu da basitleştirilmiş risk analizi ve üretimden kurulum ve işletmeye kadar her aşamada güvenli bir projenin geliştirilmesini sağlar.

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-