İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

Yeni Gaziantep Havalimanı Yapımında CIAT Soğutma Grupları ile ALDAĞ Cihazları Tercih Edildi

Yeni Gaziantep Havalimanı Yapımında CIAT Soğutma Grupları ile ALDAĞ Marka Klima Santralleri, Fancoiller ve Isı Geri Kazanım Cihazları Tercih Edildi.
 
Gaziantep Havalimanı, 67.085 m² büyüklüğünde, 6 adet yolcu köprülü modern terminal binası ile yılda 5.000.000 yolcu kapasitesine ulaştı. Yeni terminal binasıyla birlikte Gaziantep Havalimanı, elektrikli araçların şarj olabileceği 2064 araç kapasiteli otoparka da sahip olacak.
 
Havalimanları referanslarına Gaziantep’i ekleyen Aldağ, yenilikçi iklimlendirme teknolojileriyle beklentileri üst düzeyde karşılayabilecek. Gaziantep Havalimanı’nda hizmet verecek ALDAĞ ve CIAT markasını taşıyan cihazlar, enerji verimliliğinin üst düzeyde gözetildiği, iklim ve çevre dostu kimlikleriyle öne çıkıyor. Bu proje için üretilen klima santralleri 4.200–26.300 m³/h hava debisi aralığında, plakalı ısı geri kazanım üniteli ve sağlıklı iç hava kalitesini sağlamak üzere %100 taze havayla çalışabilir özellikte. Aldağ’ın güçlü ürün gruplarından fancoil ailesine ait; 2–7 kW soğutma kapasitesi aralığında gizli tavan tipi, 17 kW soğutma kapasitesine sahip yüksek basınçlı ve 2,75– 6,49 kW soğutma kapasitesi aralığında 4 yöne üflemeli fancoiller, istenen koşullara sahip ısıtılmış veya soğutulmuş havayı yeni terminal binasına aktaracak. Aldağ fancoil cihazlarının tasarımında sadece ısıl konfor değil, akustik konfora da büyük önem verilmektedir. Bu nedenle bu cihazlar, özellikle yüksek prestije sahip yapılarda sessiz çalışma özelliği ile tercih edilmektedir. 5.000– 36.000 m3/h hava debisi aralığında hücreli aspiratör ve vantilatörler, 1500 m3/h debisine sahip 6 kW kapasiteli kanal tipi ısıtıcılar, aksiyel ve çatı tipi fanlar, bu projede yine Aldağ markasını taşıyan iklimlendirme çözümleri arasında yer alıyor. Bu cihaz gruplarında da Aldağ kalite hedefleri arasında yer alan enerji verimliliği ve akustik konfor, iklimlendirme sistem çözümlerini bütünleşik hale getiriyor.
 
Yenilenen Gaziantep Havalimanı için hizmet verecek soğutma grupları da, Aldağ güvencesi ile sunulan, küresel pazarın lider markası CIAT oldu. CIAT’ın Eurovent belgeli, EcoDesign yönetmeliğinin gerekliliklerini üst düzeyde karşılayan CIAT POWERCIAT serisi hava soğutmalı paket soğutma grupları, -20 °C ile +55 °C arasında çalışma aralığına sahip. Yüksek verimliliğe sahip Shell&tube evaporatörü, alüminyum mikro-kanallı kondenseri ile 4.5'e kadar SEER, 6.3'e kadar SEPR verimlilik değerlerine ulaşarak düşük işletme maliyeti avantajı sunan POWERCIAT, kompakt yapısı ve sessiz çalışma avantajları ile kategorisinde tercih seçeneklerinin ilk sırasında yer alıyor.
 
 
 

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-